Omladinska futsal reprezentacija Crne Gore poražena je od Poljske rezultatom 1:0 u drugom kolu turnira ,,Poreč kup“.

Ekipa Sveta Ljesara nije uspjela da ponovi igru iz meča sa Hrvatskom, kada je poražena u samom finišu nakon veoma dobre partije.

Danas je utakmica riješena već u 7. minutu, kada je Kasper Sendlevski pogodio iz kaznenog udarca sa 10 metara.

- Odigrali smo za lošije nego protiv Hrvatske. Mnogo smo se potrošili u prvom meču, tako da je to jedan od razloga zbog kojeg smo danas izgubili utakmicu. Ipak, nemam što da zamjerim mojom momcima, borili su se koliko su mogli, kazao je selektor Sveto Ljesar.

Posljednji meč grupne faze Crna Gora igra sjutra od 15:30 časova sa Ukrajinom. U zavisnosti od rezultata te utakmice, odrediće se za koji plasman na turniru će igrati naša selekcija.

 

Poljska - Crna Gora 1:0

Sportska dvorana Finida, Poreč.

Sudije: Žilijan Lang (Francuska), Georg Jansizijan (Švedska).

Strijelac
1:0 - Sendlevski 7'

Žuti kartoni
Petrušić, Puletić, Lješković - Crna Gora

Poljska: Kasper Opatovski, Patrik Zajac, Pavel Mura, Kasper Sendlevski, Kamil Hutira. Igrali su još: Kamil Griko, Mihal Neihs, Marsin Jastržebski, Filip Turkovid, Bartoš Musijal, Kamil Rol, Miloši Kržempek.
Selektor: Lukaš Zebrovski.

Crna Gora: Igor Knežević, David Puletić, Srđan Petrušić, Željko Lješković, Arnes Lolović. Igrali su još: Irhad Popović, Lazar Čogurić, Marko Labović, Srđan Drašković, Miloš Koprivica, Nikola Mijušković, Pavle Vukčević, Arnes Lolović, Kenan Tafić, Lazar Kostić.

Selektor: Sveto Ljesar.