Omladinska reprezentacija Crne Gore igrala je neriješeno sa vršnjacima iz Bosne i Hercegovine u prijateljskom meču odigranom na terenu Trening kampa Fudbalskog saveza Crne Gore.


Lišeni pomoći Savića i Simunovića, „sokolići“ nisu uspjeli da savladaju protvinika kojeg su u utorak iz Ulcinja ispratili sa dva pogotka u mreži.

U ravnopravnoj borbi, oba rivala imala su po nekoliko izglednih prilika. U prvom dijelu susreta mrežu Bosanaca nije uspio da pogodi Denković, dok je na drugoj strani Agović odlično intervenisao nakon udaraca glavom Zlomislića i Alića.

U nastavku susreta priliku da donesu pobjedu ćeti Aleksandra Miljenovića propustili su Đoković, koji se dva puta našao u izglednoj prilici i Pejaković čiji je udarac pet minuta prije kraja susreta završio pored gola protivnika.

U prvom meču odigranom u utorak „sokolići“ su golovima Obradovića i Denkovića savladali selekciju Bosne i Hercegovine.

------------------------------------------------------------------------------------------

Crna Gora – Bosna i Hercegovina 0:0

Sudija: Vojin Vojinović (Podgorica)

Žuti kartoni:
Bakrač, Maraš, Šćekić (Crna Gora)

Crna Gora: Agović (Dabović), Zonjić, Matić (Radunović), Bulatović, Bakrač (Filipović), Nikolić (Kacić), Maraš (Đoković), Šćekić, Obradović (Radović), Denković (Pejaković), Jovović (Vukčević).

Bosna i Hercegovina: Divković (Mikulić), Handžić, Alić, Aničić, Kucić (Đajić), Nuhić, Gagula (Karić), Zlomislić (Zovko), Pandža (Mujić), Karahmet (Hadžanović), Nikolić (Radulović).