Omladinska reprezentacija Crne Gore savladala je selekciju Bosne i Hercegovine rezultatom 2:0 u prijateljskom meču odigranom u Ulcinju. Izabranici Aleksandra MIljenovića pobjedu su obezbijedili u prvom dijelu meča golovima Obradovića i Denkovića.


„Sokolići“ su u prvom dijelu susreta u potpunosti nadigrali rivala. Dominaciju naše selekcije u prvoh 45. minutu potvrđuju dva postignuta pogtoka, 12 udaraca iz ugla i dvije stopostotne prilike.

Četa Aleksandra Miljenovića do prednosti je došla nakon odlične akcije u 39. minutu susreta. Odličan prodor i centaršut Jovovića udarcem glavoma u pogodak je pretvorio Marko Obradović.

Samo dva minuta kasnije postavljen je konačan rezultat susreta. Mreža Bosanaca zatresla se nakon slobodnog udarca koji je izveo Stefan Denković. Trijumf „sokolića“ mogao je biti i ubjedljiviji ali je Jovović propustio da realizuje dvije izgledne prilike u prvom poluvremenu.

U nastavku susreta gledana je ravnopravna borba, u kojoj su obje selekcije imale po jednu priliku da zatresu protivničku mrežu.  Bosanci su pogodili okvir Agovićevog gola u sudijskoj nadonkadi, dok je na drugoj strani Jovović propustio da realizuje još jednu povljnu priliku za našu selekciju.

Isti protivnici sastaće se u četvrtak u 11 časova na terenu Trening kampa Fudbalskog saveza Crne Gore.

------------------------------------------------------------------

Crna Gora – Bosna i Hercegovina 2:0

Ulcinj – Stadion FK „Otrant“.
Sudija: Saša Rašović (Golubovci).

Strijelci:
1:0 – Marko Obradović 39’
2:0 – Stefan Denković 41’

Žuti kartoni:
Kacić (Crna Gora)
Zvomislić, Zovko (Bosna i Hercegovina)

Crna Gora: Agović, Zonjić (Filipović), Matić, Savić (Bulatović), Simunović, Nikolić (Kacić), Maraš (Đoković), Šćekić, Obradović (Radović), Denković (Vukčević), Jovović (Pejaković).

Bosna i Hercegovina: Divković, Nuhić, Alić, Aničić (Đajić), Kucić, Hadžanović (Handžić), Gagula (Zovko), Radulović (Zvnomislić), Pandža, Kalić (Karahmet), Mujić (Nikolić).