Poziv u seniorsku reprezentaciju dobili Miloš Dragojević, Marko Vukčević, Igor Ivanović, Miloš Zečević i Kristijan Vulaj…

Selektor seniorske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović kompletirao je spisak igrača na koje računa za uvodne mečeve u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo protiv selekcija Letonije, Gibraltara i Norveške.

Selektor „sokola“ pozvao je petoricu igrača iz crnogorskih klubova koji će biti u konkurenciji za mjesto u timu na prve tri utakmice kvalifkacija za Mundijal.

Mjesto u nacionalnom timu zaslužili su Miloš Dragojević (Budućnost), Marko Vukčević (Podgorica), Igor Ivanović (Budućnost), Miloš Zečević (Rudar) i Kristijan Vulaj (Dečić).

Marko Vukčević je upisao četiri nastupa u dresu najdražih boja, baš kao i Ivanović koji se ujedno i tri puta upisao u listu strijelaca. Tokom prethodne godine Dragojević je postao standardan član nacionalnog tima ali još uvijek nije debitovao u dresu seniorske reprezentacija.

Napadač Dečića Kristijan Vulaj i vezista Rudara Miloš Zečević po prvi put su na spisku seniorske reprezentacije Crne Gore. Vulaj ima 23 godine, u aktuelnoj sezoni Telekom 1. CFL odigrao je 25 utakmica i postigao 10 pogodaka. Zečević je godinu dana mlađi i ove sezone je na 17 odigranih utakmica postigao tri pogotka za tim iz Pljevalja.

Prvi trening u sklopu priprema za prve mečeve u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo reprezentacija Crne Gore odradiće sjutra (nedjelja) u 17:00 časova na Trening kampu FSCG.