Odjeljenje za medije Fudbalskog saveza Crne Gore utvrdilo je raspored medijskih aktivnosti „A“ selekcije Crne Gore tokom priprema za utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, protiv Letonije, Gibraltara i Norveške... 

Seniorska reprezentacija Crne Gore u nedjelju, 21. marta u 17:00 časova na Trening kampu FSCG u Podgorici počinje pripreme za prva tri meča grupe G kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.  

Odjeljenje za medije Fudbalskog saveza Crne Gore utvrdilo je raspored medijskih aktivnosti „A“ selekcije Crne Gore, koji možete pogledati i preuzeti OVDJE.

Svaka dodatna medijska aktivnost koja nije obuhvaćena rasporedom može biti obavljena isključivo uz dozvolu FSCG i mora biti najavljena Odjeljenju za medije FSCG najmanje dva dana ranije.

Reprezentacija Crne Gore započinje kvalifikacije za Mundijal gostovanjem selekciji Letonije, koje je zakazano za 24. mart sa početkom u 20:45 časova. Tri dana kasnije sa početkom u 15:00 časova naša najbolja selekcija dočekuje Gibraltar, dok će 30. marta od 20:45 časova na Gradskom stadionu u Podgorici odmjeriti snage sa reprezentacijom Norveške.