Kompletirano 23. kolo Telekom 1.CFL…

Sjajna utakmica u Nikšiću, između Sutjeske i Zete, obilježila je 23. rundu Telekom 1.CFL.

Sedam golova, od toga čak pet u prvom poluvremenu, palo je na Gradskom stadionu u Nikšiću.

Zeta je imala dva gola prednosti, zahvaljujući golovima Marka Burzanovića, dok je domaćina u igri držao Nikola Janjić. Marko Ćetković je u posljednjim trenucima prvog dijela smanji prednost gostiju, da bi u nastavku Janjić i Milivoje Raičević potvrdili trijumf Sutjeske.

Iako je gubila, Budućnost je došla do pobjede na gostovanju Petrovcu - 4:1. Zoran Mikijelj doveo je domaćina u vođstvo, ali je u nastavku uslijedio preokret. Izjednačio je Igor Ivanović, a onda je proradio Dejan Zarubica sa dva gola. Konačan rezultat postavio je Viktor Đukanović.

Čak sedmu pobjedu u nizu upisao je Rudar. Pljevljaci su golom Dejana Živkovića slavili protiv Dečića u Tuzima i tako došli na bod od mjesta koje vodi u evropsko takmičenje.

Podgorica je trijumfom nad Jezerom od 2:1 prekinula niz od tri poraza. Oba gola postigao je Nikola Čelebić u 43. i 78. minutu, na drugoj strani precizan je bio Vojin Pavlović u 47.

U duelu OFK Titograda i Iskre nije bilo golova.

Na vrhu liste strijelaca nije bilo promjena. U trci za ,,Trofej Radija Crne Gore“ vodi napadač Sutjeske Božo Marković sa 13 pogodaka, tri manje postigli su Vuk Striković (Rudar), Draško Božović (Budućnost) i Šaleta Kordić (Podgorica).

Rezultati

Sutjeska - Zeta 4:3
Janjić 35',75', Ćetković 45', Raičević 85' - Burzanović 4', 22', S. Krstović 39'

Dečić - Rudar 0:1
Živković 60'

Podgorica - Jezero 2:1
Čelebić 43',78' - Pavlović 47'

OFK Titograd - Iskra 0:0

Petrovac - Budućnost 1:4
Mikijelj (p) 27' - Ivanović (p) 49', Zarubica 54', 80', Đukanović 86'