Fudbalski savez Crne Gore moli sve zainteresovane redakcije da najkasnije do petka, 20. marta 2021. godine, akredituju svoje novinare za izvještavanje sa:

- utakmice 2. kola kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo između seniorskih reprezentacija Crne Gore i Gibraltara koja se igra 27. marta 2021. godine na Gradskom stadionu u Podgorici sa početkom u 15:00 časova,

- utakmice 3. kola kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo između seniorskih reprezentacija Crne Gore i Norveške koja se igra 30. marta 2021. godine na Gradskom stadionu u Podgorici sa početkom u 20:45 časova,

- utakmice 1. kola kvalifkacija za plasman na U-21 Evropsko prvenstvo između mladih reprezentacija Crne Gore i Bosne i Hercegovine koja se igra 29. marta 2021. godine na stadionu DG arena u Podgorici sa početkom u 18:00 časova.

Aplikacije moraju biti dostavljene na memorandumu firme ili sa zvaničnog naloga elektronske pošte redakcije i moraju sadržati ime, datum rođenja i funkciju prijavljenih reportera (novinara, fotografa ili kamermana), kao i naziv utakmice za koju se isti akredituju.

Novinari koji se prvi put akredituju za utakmice crnogorske fudbalske reprezentacije obavezni su da uz zahtjev prilože kopiju novinarske legitimacije.

Aplikacije moraju biti dostavljene putem e-maila na adresu: press@fscg.me

Napomena

- Aplikacije koje pristignu sa zakašnjenjem ili na drugačiji način neće se razmatrati.

- Broj raspoloživih akreditacija za izvještavanje sa utakmica seniorske i mlade reprezentacije Crne Gore umanjen je zbog aktuelnih epidemioloških mjera, pa vas najljubaznije molimo da vaš zahtjev prilagodite vašim stvarnim potrebama.