Počeo proljećni dio sezone u Telekom 1.CFL...

Derbi 20. kola Telekom 1.CFL završen je bez pobjednika - Budućnost i Sutjeska odigrali su 1:1 na Gradskom stadionu u Podgorici.

Oba gola postignuta u prvom poluvremenu i oba sa bijele tačke. Nikšićani su došli do prednosti golom Boža Markovića u 33. minutu, šest minuta kasnije precizan iz najstrože kazne bio je Draško Božović.

Najviše golova u ovom kolu viđeno je u Pljevljima, gdje je Rudar sa 4:2 savladao OFK Titograd.

Čak pet golova postignuto je u prvom poluvremenu - domaćin je poveo već u 3. minutu preko Miloša Zečevića, da bi u 11. Miloš Brnović poravnao rezultat. Nakon toga je nastupio niz Rudara, zahvaljujući Predragu Kašćelanu, Vuku Strikoviću i Marku Merodiću. Brnović je drugim golom, u 49. minutu, postavio konačan rezultat.

Posljednjeplasirani Petrovac iznenadio je Podgoricu na svom terenu - 2:1. Luka Merdović i Zoran Mikijelj upisali su se u listu strijelaca za domaćina, dok je na drugoj strani pogodio Nikola Čelebić.

Isti rezultat viđen je u Danilovgradu, gdje je Iskra nakon preokreta savladala Dečić. Gosti iz Tuzi poveli su golom Anđela Rudovića iz jedanaesterca u 31. minutu, ali je Iskra ubrzo uzvratila. Miloš Drinčić u 35. i Zoran u Petrović u 40. minutu donijeli su bodove svojoj ekipi.

Golom Mijata Lambulića u 64. minutu, Zeta je došla do bodova u duelu sa Jezerom.

Rezultati

Rudar - OFK Titograd 4:2
Zečević 3', Kašćelan 35', Striković 42', Merdović 43' - Brnović 11', 49'

Petrovac - Podgorica 2:1
Merdović 19', Mikijelj 67'(p) - Čelebić 34'

Jezero - Zeta 0:1
Mijat Lambulić 64'

Iskra - Dečić 2:1
Drinčić 35', Petrović 40' - A. Rudović 31'(p)

Budućnost - Sutjeska 1:1
Božović 39'(p) - Marković 33' (p)