Sutjeska i Dečić upisali remije…

Fudbaleri Budućnosti upisali su u 17. kolu Telekom 1.CFL novu pobjedu, pa sada imaju 12 bodova više od drugoplasiranog Dečića.

Podgoričani su na svom terenu savladali Jezero sa 2:1, zahvaljujući golovima Miloša Raičkovića u 8. i Dejana Zarubice u 20. minutu. Strijelac za Jezero bio je Ernes Isljami u 53. minutu.

Dečić je remizirao na gostovanju OFK Titogradu - 1:1. Domaćin je poveo preko Marka Mrvaljevića u 50. minutu, da bi 13 minuta kasnije konačan rezultat postavio Ognjen Rolović.

Isti rezultat viđen je u duelu Podgorice i Sutjeske. Ekipa iz Nikšića vodila je od 37. minuta golom Boža Markovića, međutim, nepunih dvadeset minuta prije kraja izhednačio je Balša Sekulić.

Važnu pobjedu u borbi za opstanak upisao je Rudar na gostovanju Iskri - 1:0. Trenutak odluke desio se u 76. minutu, kada je mrežu domaćina zatresao Danin Talović.

Petrovac i Zeta podijelili su bodove na stadionu pod Malim brdom - 1:1. Mehmet Divanović doveo je domaćina u vođstvo u 27. minutu i domaćin je prednost je održavao do 58. minuta i gola Eloma Kođa Nijaveđija, koji je postavio konačan rezultat.

Na vrhu liste strijelaca i dalje je Šaleta Kordić iz Podgorice sa 10 pogodaka, jednim više od drugoplasiranog Boža Markovića, napadača Sutjeske.

Rezultati

Budućnost - Jezero 2:1
Raičković 8', Zarubica 20' - Isljami 53'

Iskra - Rudar 0:1
Talović 76'

Podgorica - Sutjeska 1:1
Sekulić 73' - Marković 37'

Petrovac - Zeta 1:1
Divanović 27' - Nijaveđi 58'

OFK Titograd - Dečić 1:1
Mrvaljević 50' - Rolović 63'