Poznati učesnici polufinala Kupa Crne Gore...

Derbi duel četvrtfinala Kupa Crne Gore pripao je fudbalerima Dečića, koji su na svom terenu minimalnim rezultatom savladali Sutjesku.

Gol vrijedan plasmana među četiri najbolja tima postigao je Adrijan Rudović u 73. minutu.

Mnogo manje uzbuđenja viđeno je u Kotoru, gdje je Budućnost bila ubjedljiva - 6:0. Već do poluvremena Podgoričani su imali četiri gola viška (strijelci Velizar Janketić, Aleksandar Vujačić, Lazar Mijović i Miloš Raičković), da bi u nastavku mrežu Bokelja tresli Vujačić i Viktor Đukanović.

Priliku za borbu za nastup u finalu Kupa imaće i Iskra nakon trijumfa u Tivtu. Jedino gol u duelu sa Arsenalom postigao je Ivan Vuković u 3. minutu.

Sjajna utakmica odigrana je na ,,DG areni'' - Podgorica je dva puta uspjela da anulira zaostatak protiv Zete, ali je ekipa iz Golubovaca ipak ta koja ide u narednu rundu - 3:2. Zeta je povela u 33. minutu preko Janka Simovića i tu prednost je čuvala do sudijske nadoknade prvog poluvremena i pogotka Nikole Ukšanovića. Nakon dvadesetak minuta igre u nastavku, Lazar Lambulić je doveo goste u novo vođstvo, koje su čuvali do 86. minuta, kada je Šaleta Kordić meč vratio u egal. Ipak, sudijska nadoknada, ovog puta u drugom poluvremenu, bila je odlučujuća. Junak Zete postao je Marko Burzanović, koji je postigao majstorski gol iz slobodnog udarca za prolazak Zete među četiri najbolje ekipe Kupa Crne Gore.

Rezultati

Arsenal - Iskra 0:1
Vuković 3’

Bokelj - Budućnost 0:6
Janketić 19’, Vujačić 22’, 60’, Mijović 25’, Raičković 36’, Đukanović 84’

Dečić - Sutjeska 1:0
Rudović 75’

Podgorica - Zeta 2:3
Ukšanović 45’+2’, Kordić 86' - Simović 33’, L. Lambulić 65', Burzanović 90'+2'