Kadetska reprezentacija Crne Gore poražena je danas u Ohridu od Makedonije sa 2:0.

U veoma lošim uslovima za igru, neadekvatnim za odigravanje međunarodne utakmice, bolje se snašla naša selekcija koja je tokom čitavog meča diktirala tempo i stvorila nekoliko izuzetnih prilika za gol. Ipak, "sokolići" su zakazali u samoj završnici, kada je trebalo zadati završni udarac, a dvije najbolje prilike propustio je vezista Đuranović.

Kazna za promašaje stigla je u 68. minutu iz kontranapada, u periodu potpune dominacije našeg tima. Nafiu je odlično prihvatio dugu loptu na lijevoj ivici šesnaesterca, a zatim sjajnim udarcem desnom nogom savladao Delibašića.

Tačku na utakmicu stavio je rezervista Nikolov u 76. minutu čiji je centaršut iz slobodnog udarca sa 40-ak metara prevario sve igrače u šesnaestercu protivnika i završio u mreži.

Oba tima su zaršila utakmicu sa po 10 fudbalera pošto su Murati i Kartal morali u svlačionicu prije vremena zbog parnih žutih kartona.

Revanš utakmica biće odigrana sjutra na glavnom terenu FK "Ohrsi", takođe u 11 časova.



Makedonija - Crna Gora 2:0

Ohrid - Pomoćni teren stadiona FK "Ohrid".
Gledalaca: 50.

Sudija: Stevke Šulevski (Makedonije).

Golovi
1:0 - Nafiu 68'
2:0 - Nikolov 76'

Žuti katoni
Nuriši, Nafiu - Makedonija
Bošnjak, Poček - Crna Gora

Crveni kartoni

Murati - Makedonija
Kartal - Crna Gora

Makedonija: Adili, Nasevski (Nedeski), Murati, Denkovski (Osmani), Musliju (Toševski), Ramadanovski (Đoršijevski), Angelov (Stamatovski), Nuriši, Kalanoski (Skenderović), Zlatanovski (Nikolov), Nafiu (Aleksov).

Crna Gora: Delibašić, Raspopović, Raković, Kopitović, Kartal, Savićević, Bošnjak (Hočko), Kosović (Višnjić), Đuranović, Đalović (Poček), Žižić (Kalačević).