Kompletiran spisak reprezentacije za novembarske utakmice…

Selektor seniorske reprezentacije Crne Gore Faruk Hadžibegić dopunio je spisak igrača na koje računa za novembarske mečeve sa Kazahstanom, Azerbejdžanom i Kiprom.

Redovi „hrabrih sokola“ dopunjeni su sa sedam igrača koji već imaju upisane nastupe u dresu najdražih boja – defanzivci Sutjeske Aleksandar Šofranac i Darko Bulatović, desni bek Podgorice Marko Vukčević, vezni igrač Sutjeske Branislav Janković, vezisti Budućnosti Lika Mirković i Miloš Raičković i ofanizvac Budućnosti Igori Ivanović,  strijelac tri pogotka na posljednja tri meča nacionalnog tima.

Priliku da upišu debitantski nastup za senirosku reprezentaciju Crne Gore imaće vezista Podgorice Anđelko Jovanović i ofanizvac Sutjeske Milutin Osmajić.

Selektor Hadžibegić za mečeve sa Kazahstanom, Azerbejdžanom i Kiprom neće moći da računa na Nikolu Vukčevića - vezista našeg tima nije se oporavio od povrede mišića koja ga je odvojila od terena prethodnih mjesec dana. 

Prvi trening u sklopu priprema za novembarske mečeve naša najbolja selekcija odradiće večeras (ponedjeljak) na stadion FK „Kom“ sa početkom u 18:00 časova. Deset minuta ranije, u 17:50, održaće se brifing sa predstavnicima medija.