Odjeljenje za medije Fudbalskog saveza Crne Gore utvrdilo je raspored medijskih aktivnosti „A“ selekcije Crne Gore tokom priprema za prijateljski meč sa Kazahstanom i utakmice UEFA Lige nacija sa selekcijama Azerbejdžana i Kipra... 

Seniorska reprezentacija Crne Gore u ponedjeljak 9. novembru 18:00 časova na terenu FK „Kom“ u Podgorici počinje pripreme za mečeve koji se igraju u novembru. Dan uoči početka priprema (nedjelja) predstavnici medija imaće priliku da razgovaraju sa selektorom Farukom Hadžibegićem na brifingu koji će se održati u 11:00 časova u hotelu „Podgorica“.  

Odjeljenje za medije Fudbalskog saveza Crne Gore utvrdilo je raspored medijskih aktivnosti „A“ selekcije Crne Gore, koji možete pogledati i preuzeti OVDJE.

Svaka dodatna medijska aktivnost koja nije obuhvaćena rasporedom može biti obavljena isključivo uz dozvolu FSCG i mora biti najavljena Odjeljenju za medije FSCG najmanje dva dana ranije.

Prijateljska utakmica Crna Gora - Kazahstan igra se 11. novembra 2020. godine na Gradskom stadionu u Podgorici sa početkom u 18:00 časova. Tri dana kasnije, 14. novembra, „sokoli“ će od 18:00 časova na stadionu u Zaprešiću igrati pet meč UEFA Lige nacija protiv selekcije Azerbejdžana. U posljednjem, šestom kolu UEFA Lige nacija koje je na programu 17. novembra naša najbolja selekcija će, od 20:45 časova na Gradskom stadionu u Podgorici, ugostiti selekiju Kipra.