Fudbalski savez Crne Gore odredio je plan aktivnosti koje će prethoditi početku drugog dijela sezone u takmičenjima pod njegovom ingerencijom.

Predsjednik saveza Dejan Savićević, generalni sekretar Momir Đurđevac i predsjednici komisija crnogorske kuće fudbala obaviće niz sastanaka sa klubovima FSCG i to po sljednjećem rasporedu:

18.02. Seminar za sudije FSCG: od 18.-20.02. za sudije T-Com 1.CFL, od 20.-22.02. za sudije sa liste za Drugu ligu i sa Perspetkivne liste;
23.02. Sastanak Komisije za bezbjednost FSCG sa predstavnicima klubova. Sastanak će se održati u prostorijama FSCG sa početkom u 10.00 časova.
23.02. Sastanak Komisije za takmičenje FSCG sa šefovima stručnog štaba i kapitenima ekipa. Sastanak će se održati u prostorijama FSCG sa početkom u 11.00 časova. Tema sastanka je analiza jesenjeg dijela prvenstva i licenciranje.
25.02. Sastanak Disciplinske komisije FSCG sa sportskim direktorima klubova T-Com 1.CFL. Tema sastanka je ponašanje igrača prema službenim licima. Sastanak će biti održan u prostorijama FSCG sa početkom u 13.00 časova.
26.02. Konferencija za novinare povodom početka drugog dijela takmičarske sezone. Početak konferencije zakazan je za 12.00 časova.
04.03. Sastanak Komisije za takmičenje FSCG sa direktorima mlađih kategorija (omladinci i kadeti). Tema sastanka je analiza jesenjeg dijela prvenstva. Sastanak će se održati u prostorijama FSCG sa početkom u 11.00 časova.

Prisustvo predstavnika svih klubova je obavezno.