Fudbalski savez Crne Gore i nacionalni avio prevoznik Montenegro erlajns produžili su danas partnersku saradnju započetu 2006. godine. Novi ugovor o saradnji dvije organizacije danas su potpisali njihovi predsjednici Dr Zoran Đurišić i Dejan Savićević.

Prvi čovjek Montenegro erlajnsa je zadovoljan što će ova avio-kompanija i u naredne dvije godine biti zvanični avio prevoznik FSCG.

- Montenegro erlajns je već četiri godine oficijelni avio prevoznik Fudbalskog saveza Crne Gore. Čast nam je i zadovoljstvo da na ovaj način podržimo crnogorsku fudbalsku reprezentaciju da ostavi još bolje rezultate. Naša kompanija već godinama sponzoriše brojne sportske kolektive u Crnoj Gori, pa sa zadovoljstvom mogu konstatovati da je Montenegro erlajns milionskim iznosom pomogao crnogorski sport. Ovaj trend će se nastaviti i u budućnosti - rekao je Đurišić.

I predsjednik FSCG Dejan Savićević je istakao zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom Montenegro erlajnsa i crnogorske kuće fudbala.

- Fudbalski savez Crne Gore je veoma zadovoljan partnerskim odnosom i samom podrškom koju ima od Montenegro erlajnsa još od sticanja nezavisnosti. Puno znači što naše "A" i U-21 selekcije imaju mogućnost da na utakmice putuju čarter letovima. Drago mi je da je Montenegro erlajns prepoznao da je FSCG pravi partner za njih i da će naš odnos biti nastavljen kroz nove izazove i obaveze koje nam predstoje. Želim da se zahvalim Montenegro erlajnsu na saradnji i iskoristio bih priliku da im čestitam lijep jubilej, 15 godišnjicu postojanja kompanije - rekao je Savićević.