Odjeljenje za medije Fudbalskog saveza Crne Gore utvrdilo je raspored medijskih aktivnosti „A“ selekcije Crne Gore tokom priprema za prijateljski meč sa Letonijom i utakmice UEFA Lige nacija sa selekcijama Azerbejdžana i Luksemburga... 

Seniorska reprezentacija Crne Gore u nedjelju 4. oktobra u 18:00 časova na glavnom terenu Trening kampa FSCG u Podgorici počinje pripreme za mečeve koji se igraju u oktobru.  

Odjeljenje za medije Fudbalskog saveza Crne Gore utvrdilo je raspored medijskih aktivnosti „A“ selekcije Crne Gore, koji možete pogledati i preuzeti OVDJE.

Svaka dodatna medijska aktivnost koja nije obuhvaćena rasporedom može biti obavljena isključivo uz dozvolu FSCG i mora biti najavljena Odjeljenju za medije FSCG najmanje dva dana ranije.

Prijateljska utakmica Crna Gora - Letonija igra se 7. oktobra 2020. godine na Gradskom stadionu u Podgorici sa početkom u 18:00 časova. Tri dana kasnije, 10. oktobra, „sokoli“ će od 15:00 časova na Gradskom stadionu igrati treći meč UEFA Lige nacija protiv selekcije Azerbejdžana. U četvrtom kolu UEFA Lige nacija koje je na programu 13. oktobra naša najbolja selekcija će, od 20:45 časova, ugostiti selekiju Luksemburga.