Odigrano sedmo kolo Telekom 1.CFL…

Duel dvije najbolje plasirane ekipe na tabeli Telekom 1.CFL završen je bez pobjednika - 1:1.

Podgorica je dočekala Dečić, koji je na ,,DG areni“ vodio od 69. minuta autogolom Darka Đajića. Petnaestak minuta prije toga došlo je do problema sa reflektorskim osvjetljenjem, zbog čega je meč morao biti produžen. Upravo je u sudijskom dodatku domaćin stigao do izjednačenja - nakon centaršuta Marka Vukčevića, Arihiro Sentoku je zatresao mrežu ekipe iz Tuzi.

U jednom od derbija kola, Budućnost je došla do trijumfa nad Iskrom - 1:0. Poslije velike borbe, Podgoričani u slomili otpor gostiju golom Dejana Zarubice u 89. minutu. Prethodno je dobar dio posla odradio centarfor Budućnosti Aleksandar Vujačić.

Nakon dva meča bez pobjede, Sutjeska je upisala tri boda u duelu sa Rudarom - 2:0. Sve je bilo riješeno sredinom drugog poluvremena, prvo je Milutin Osmajić u 66. minutu načeo goste, da bi deset minuta kasnije pobjedu potvrdio Božo Marković.

Minimalne pobjede u ovom kolu ostvarili su Jezero i OFK Titograd. Jezero je u prvom meču današnjeg programa kao gost savladalo Petrovac golom Ernesa Isljamija u 21. minutu iz jedanaesterca. Trijumf Titogradu u duelu sa Zetom donio je Marko Mrvaljević u 53. minutu.     

Rezultati

Petrovac - Jezero 0:1
Isljami (p) 21'

Sutjeska - Rudar 2:0
Osmajić 66', Marković 76'

OFK Titograd - Zeta 1:0
Mrvaljević 53'

Podgorica - Dečić 1:1
Sentoku 90'+8' - Đajić (ag) 69'

Budućnost - Iskra 1:0
Zarubica 89'