Zanimljivo 4. kolo Telekom 1.CFL…

Gradski derbi u okviru četvrte runde Telekom 1.CFL pripao je fudbalerima Budućnosti, koji su nakon preokreta savladali OFK Titograd sa 3:1.

Gosti su poveli nakon dvadesetak minuta igre golom Ivana Novovića, međutim, u nastavku je Budućnost zaigrala bolje i preokrenula zahvaljujući dvostrukom strijelcu Drašku Božoviću i Vasiliju Terziću.

Nešto ranije, Sutjeska je rutinski slavila protiv Jezera u Beranama - 2:0. Milivoje Raičević pogodio je u posljednjim trenucima prvog dijela, da bi konačan rezultat postavio Milutin Osmajić u 89. minutu.

Duel Iskre i Podgorice završen je bez pobjednika - 1:1. Šaleta Kordić doveo je Podgoricu u vođstvo u 40. minutu, ali je samo tri minuta kasnije izjednačio Alija Krnić i tako postavio konačan rezultat.

Rudar je došao do tri boda pobjedom nad Petrovcem - 1:0. Čovjek odluke bio je Vuk Striković, koji je jedini gol na meču postigao u 66. minutu.

Pobjedu u gostima ostvario je Dečić protiv Zete - 2:0. Anđelo Rudović doveo je Tuzane u vođstvo, dok je konačan rezultat postavio Ognjen Rolović u posljednjim trenucima utakmice.

Rezultati

Budućnost - OFK Titograd 3:1
Božović (p) 49', 57', Terzić 74' - Novović 20'

Zeta - Dečić 0:2
Rudović 36', Rolović 90'+1'

Jezero - Sutjeska 0:2
Raičević 45', Osmajić 89'

Iskra - Podgorica 1:1
Krnić 43' - Kordić 40'

Rudar – Petrovac 1:0
Striković 66'