Odigrane tri utakmice trećeg kola Telekom 1. CFL…

Ekipa Podgorice savladala je Budućnost u derbi meču trećeg kola Telekom 1. CFL i sačuvali maksimalan učinak na startu eltinog takmičenja. Izabranici Milorada Pekovića rano su otvorili protivnika - već u šestom minutu Šaleta Kordić je matirao Dragojevića - da bi do odlaska na odmor Jovanović i Kordić povećali prednost domaćih.

U nastavku susreta Podgorica je još jednom uspjela da zatrese mrežu preko Sentokua koji je bio precizan u 70. minutu susreta.

Titograd nije uspio da u odmjeravanju snaga sa Petrovcem upiše prvu pobjedu u šampionatu. „Romantičari“ su sve do trećeg minuta sudijske nadoknade drugog poluvremena imali kompletan plijen u rukama ali je Nikola Zvrko pogotkom obezbijedio bod ekipi Petrovca.

Izbranici Nenada Vukčevića prvi su pronašli put do mreže rivala i pogotkom Ražnatovića došli do prednosti. „Romantičari“ su do odlaska na odmor uspjeli da poravnaju rezultat, da bi u nastavku susreta Vukčević pogotkom sa bijele tačke donio prednost timu iz Podgorice koji je istu ispustio u samom finišu utakmice.

U prvom meču odigranom pod reflektorskim osvjetljnjem na stadionu u Tuzima ekipa Dečića osvojila je samo bod u odmjeravanju snaga sa Jezerom.

Sa dva postignuta pogotka protiv aktuelnog šampiona Šaleta Kordić došao je na prvom mjesto liste strijelaca Telekom 1. CFL. Napadač Podgorice sa četiri postignuta pogotka drži prvu poziciju u borbi za Trofej Radija Crne Gore. 

Rezultati
Podgorica - Budućnost 4:0
Kordić 5’, 42’, Jovanović 30’, Sentoku 72’

OFK Titograd - Petrovac 2:2
Mrvaljević 37’, Vukčević (p) 58’ - Ražnatović 13’, Zvrko 90'+3'

Dečić - Jezero 0:0

Sutjeska - Iskra odloženo

Zeta - Rudar odloženo