Podgoričani povećali prednost na tabeli…

Sutjeska je vezala drugi remi, a Budućnost drugu pobjedu nakon pauze, pa je ishod 25. kola Telekom 1.CFL prednost Podgoričana od 15 bodova ispred aktuelnog šampiona.

Iako je OFK Titograd vodio u gradskom derbiju, Budućnost je na Starom aerodromu došla do trijumfa – 3:1. Periša Pešukić autogolom je pomogao domaćinu u 24. minutu, ali je Petar Grbić u 40. poravnao rezultat. U nastavku su mrežu Titograda pogađali Draško Božović i Dejan Zarubica.

Otprilike dva sata ranije, Sutjeska je potpisala remi bez golova sa Petrovcem.

Remi Sutjeske iskoristila je Iskra, koja je pobjedom od 2:0 nad Komom prišla na četiri boda Nikšićanima. Sve je bilo riješeno u prvom poluvremenu, kada su Vladislav Rogošić i Ivan Vuković tresli mrežu gostiju iz Podgorice.

Istim rezultatom slavila je Zeta na gostovanju Grblju. Alfons Sopo pogodio je u 32. minutu, da bi u posljednjim trenucima utakmice Armin Bošnjak postavio konačan rezultat.

Gostujući trijumf upisala je i Podgorica na gostovanju Rudaru – 3:0. Nikola Vujnović najavio je golom u 40. minutu pobjedu svoje ekipe, a u finišu su je potvrdili Matija Božanović i Balša Sekulić.

Rezultati

OFK Titograd – Budućnost 1:3
Pešukić (ag) 24' - Grbić 40', Božović 69', Zarubica 87'

Iskra – Kom 2:0 (2:0)
Rogošić (p) 14', Vuković 36'

Rudar – Podgorica 0:3
Vujnović 40', Božanović 76', Sekulić 90'+1'

Grbalj – Zeta 0:2
Sopo 32', Bošnjak 90'+2'

Sutjeska – Petrovac 0:0