Četvrta selektivna utakmica za mlađu omladinsku selekciju, sastavljenu od igrača rođenih 1992. godine, odigrana je u četvrtak na terenu Trening kampa Fudbalskog saveza Crne Gore.


Na selektivnoj utakmici nastupila su 42 igrača, među kojima su po prvi put bili igrači koji nastupaju van granica Crne Gore. Susret je završen bez pobjednika, rezultatom 2:2.

Selektor Radulović istako je nakon susreta da je zadovoljan igrom koju su prikazali pozvani igrači.

- Zadovoljan sam viđenim na ovoj utakmici, iako se igra odvijala otežano zbog jakog vjetra. Pored četri lijepa pogotka, meč je obilježio izvanredan pristup igri i želja svih igrača da se nametnu za mjesto u selekciji. Svakog mjeseca do početka kvalifikacija imaćemo slična okupljanja i nekoliko kontrolnih mečeva sa jakim rivalima, kako bi što spremniji dočekali kvalifikacioni turnir, rekao je selektor Radulović.

---------------------------------------------------------

Crveni - Bijeli 2:2

PODGORICA – Trening kamp FSCG.

Sudija: Tomica Bulatović (Spuž)

Rezultat:
0:1 – Agović 40’
1:1 – Mugoša 43’
2:1 – Lukateli 48’
2:2 – Ćosović 89’


Sastavi:
Crveni: Asanović, Kosović, Radunović, Đurašković, Alić, Bišević, Janković, Magud, Mugoša, Pejaković, Đukanović. Igrali su još: Ljuljanović, Karadžić, Perović, Lukateli, Boljević, Radulović, Nikčević, Turanjanin, Metović, Pržica i Milić.

Bijeli: Dragojević, Leković, Bogdanović, Bakrač, Mijušković, Marković, Vukadinović, Agović, Vučinić, Kažić, Ćosović.
Igrali su još: Veljović, Dulović, Mrdak, Đukanović, Babić, Kostić, Krstović, Bećović i Jovović.