Na stadionu FK Kom privode se kraju radovi na postavljanju reflektora...

Na stadionima Rudara i Zete uskoro će biti kompletirani radovi na postavljanju reflektora, koje skoro u potpunosti finansira Fudbalski savez Crne Gore.

Time će se steći uslovi za odigravanje utakmica večernjim terminima u Pljevljima i Golubovcima. Reflektorski sistem predviđa više nivoa rada, od osnovnog koji je dovoljan za noćni trening, pa do osvjetljenja koje omogućava uslove za odigravanje utakmica u noćnom terminu uz TV prenos.

Postavljanje reflektora u Pljevima i Golubovcima dio je projekta koji je FSCG pokrenuo prošle godine i u sklopu kojeg su do sada izgrađeni reflektorski sistemi na stadionima OFK Titograd i ,,DG arena“ u Podgorici i stadionu ,,Braće Velašević“ u Danilovgradu. Na stadionu FK Kom na Zlatici privode se kraju radovi na postavljanju reflektora. Vrijednost radova na ovih šest stadiona iznosi oko tri miliona eura.

Nakon završetka ove faze projekta, u proljećnjem dijelu sezone čak devet od deset klubova Telekom 1.CFL moći će domaće utakmice da igra u večernjem terminu.