Mlada selekcija u ponedjeljak igra prijateljski meč sa Poljskom...

Remi na gostovanju Izraelu posljednji je takmičarski meč za mladu reprezentaciju Crne Gore u ovoj godini, koju će zaključiti prijateljskom utakmicom sa Poljskom.

U redovima ,,sokola“ nadaju se da će na ,,DG areni“ pobjedom okončati obaveze u 2019. godini.

- Igramo pred svojim navijačima i probaćemo da pobijedimo. Na taj način da pokažemo kvalitet koji sigurno imamo. Poljska je jako dobra reprezentacija, a to nas motiviše da odigramo najbolje što možemo, kazao je na večerašnjem brifingu sa novinarima Miloš Drinčić.

Defanzivac Crne Gore odigrao je, kao i ekipa, dobar meč u Izraelu u četvrtak, kada je bilo 0:0.

- Ostaje velika žal što nijesmo dobili utakmicu, pogotovo zbog igre u drugom poluvremenu, kada smo imali ozbiljne šanse. Bili smo bliži pobjedi, ali nijesmo nezadovoljni ni bodom. Oni su u prva dva meča imali stopostotan učinak i nije mala stvar uzeti im bod. Prekinuli smo negativnu seriju i nadam se da će ubuduće biti bolje. Nadamo se još uvijek da možemo nešto da napravimo u ovim kvalifikacijama , istakao je fudbaler Iskre.

Gostovanje Izraelu bilo je teško iz više razloga, ne samo fudbalskih i sportskih. Meč je trebalo da se igra u Ramat Ganu, udaljenom nekoliko kilometara od Tel Aviva, ali je zbog ratnog stanja utakmica premještena u Haifu.Zbog toga je ekspedicija Crne Gore kasnila na meč.

- Kada smo stigli tamo, rekli su nam da ne smijemo da izlazimo iz hotela. Ne znamo što se stvarno dešavalo napolje, ali u glavama se formirala neka neprijatna slika. Trudili smo se da ostanemo profesionalci i maksimalno mislimo na utakmicu. Dali smo sve od sebe, mogli i da uzmemo sva tri boda, ali nijesmo imali ni sreće da dobra partija bude nagrađena kako treba, rekao je Drinčić.

Prijateljski meč sa Poljskom igra se u ponedjeljak, 17. novembra od 15 časova. ,,Sokoli“ će sjutra od 15:30 časova trenirati na Kampu FSCG, dok će se u 11 časova u Kući fudbala održati pres konferencija povodom sljedeće utakmice U-21 selekcije.