Odjeljenje za medije Fudbalskog saveza Crne Gore utvrdilo je raspored medijskih aktivnosti „A“ selekcije Crne Gore tokom priprema za mečeve sa Engleskom i Bjelorusijom... 

„A“ selekcija Crne Gore u nedjelju 10. novembra u 18:00 časova na glavnom terenu Trening kampa FSCG u Podgorici počinje pripreme za posljednji duel kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine sa selekcijom Engleske i prijateljsku utakmicu sa Bjelorusijom. 

Odjeljenje za medije Fudbalskog saveza Crne Gore utvrdilo je raspored medijskih aktivnosti „A“ selekcije Crne Gore, koji možete pogledati i preuzeti OVDJE

Svaka dodatna medijska aktivnost koja nije obuhvaćena rasporedom može biti obavljena isključivo uz dozvolu FSCG i mora biti najavljena Odjeljenju za medije FSCG najmanje dva dana ranije.

Utakmica Engleska - Crna Gora igra se 14. novembra na stadionu Vembli u Londonu sa početkom u 20:45 časova po srednjeevropskom vremenu. Pet dana kasnije, 19. novembra, našu najbolju selekcija od očekuje prijateljski meč sa Bjelorusijom - početak duela na Gradskom stadionu zakazan je za 18:00 časova.

-----

Naša mlada reprezentacija počinje priprema za nastavak kvalifikacija za plasman na U-21 Evropsko prvenstvo 2021. godine. 

Odjeljenje za medije Fudblaskog saveza Crne Gore utvrdilo je raspored medijskih aktivnosti U-21 selekcije koji možete pogledati i preuzeti OVDJE

Mlada reprezentacija Crne Gore 14. novembra gostuje Izraelu u meču šestog kola kvalifikacija, dok će 18. novembra na stadionu DG arena odigrati prijateljski meč sa vršnjacima iz Poljske.