Mlađa kadetska reprezentacija Crne Gore savladala je i drugi put u posljednja tri dana odgovarajuću selekciju Makedonije u međunarodnoj prijateljskoj utakmici u Podgorici. Kao i dva dana ranije, “sokoli” su slavili sa 2:0.

Na terenima trening kampa Fudbalskog saveza Crne Gore viđena je sjajna fudbalska predstava sa mnogo lijepih poteza, dobrim ritmom i puno duela. Oba tima su pokazala zavidan kvalitet, ali su “sokoli” za nijansu bili bolji protivnik i zasluženo slavili.

Mreža Makedonije se prvi put zatresla u 67. minutu kada je Bošnjak fantastičnim udarcem sa 20-ak minuta iskosa uz pomoć stative zakucao odbijenu loptu iza leđa Ilieva. Samo osam minuta kasnije izabranici Save Kovačevića su stavili tačku na utakmicu – Raković je oštro centrirao, golman Makedonije loše reagovao i spustio loptu na nogu Kosoviću kojem nije bilo teško da je pošalje u mrežu.



Crna Gora – Makedonija 2:0

Podgorica – Trening kamp FSCG.
Gledalaca: 250.

Sudija: Miraš Cerović (Crna Gora).

Golovi
1:0 - Bošnjak 67’
2:0 - Kosović 75’

Žuti kartoni
Raspopović, Savićević, Krstović – Crna Gora

Crna Gora: Kordić, Raspopović, Čarapić (Raković), Kopitović, Kartal, Bošnjak, Savićević (Žižić), Jeknić (Kosović), Batrović (Krstović), Babović (Đorđević (Poček)), Kalačević (Đuranović).

Makedonija: Adili (Iliev), Murati, Antoniev (Nazifi), Denkovski (Vasevski), Sali (Jonuz), Ramadovski, Kalanovski (Ivanov), Nikolov (Petrov), Angelov (Kanzurov), Toševski, Stamatoski (Ačevski).