Fudbalski savez Crne Gore moli sve zainteresovane redakcije da najkasnije do petka, 8. novembra 2019. godine, akredituju svoje novinare za izvještavanje sa:

- utakmice osmog kola kvalifikacija za plasman na UEFA EURO 2020 Engleska – Crna Gora koja se igra 14. novembra 2019. godine na stadionu „Vembli“ u Londonu sa početkom u 20:45 časova,

- prijateljske utakmice Crna Gora – Bjelorusija koja se igra 19. novembra 2019. godine na Gradskom stadionu u Podgorici sa početkom u 20:45 časova,

- prijateljske utakmice mladih (u-21) reprezentacija Crna Gora – Poljska koja se igra 18. novembra 2019. godine.

Aplikacije moraju biti dostavljene na memorandumu firme ili sa zvaničnog naloga elektronske pošte redakcije i moraju sadržati ime, datum rođenja i funkciju prijavljenih reportera (novinara, fotografa ili kamermana), kao i naziv utakmice za koju se isti akredituju.

Novinari koji se prvi put akredituju za utakmice crnogorske fudbalske reprezentacije obavezni su da uz zahtjev prilože kopiju novinarske legitimacije.

Aplikacije moraju biti dostavljene putem e-maila na adresu: press@fscg.me

Napomena

- Aplikacije koje pristignu sa zakašnjenjem ili na drugačiji način neće se razmatrati.

- Fudbalski savez ima pravo na ograničenje broja izdatih akreditacija, pa vas najljubaznije molimo da vaš zahtjev prilagodite vašim stvarnim potrebama.

- Fudbalski savez ne organizuje putne aranžmane za predstavnike medija za odlazak u London.