Jedinu pobjedu u prvim mečvima četvrtine finala Kupa Crne Gore ostvarili su fudbaleri Grblja – tim iz Radanovića slavio je na gostovanju Mladosti. U duelu Mornara i Rudara nije bilo pogodaka, dok je duel Petrovca i Bara okončan rezultatom 1:1. U poslednjem meču, u kom su snage odmjerili Budućnost i Sutjeska, oba tima su po jednom zatresla protivničku mrežu.


Ekipa Sutjeske uspjela je da ostane neporažena na stadionu pod Goricom, što ima daje minimalnu prednost uoči revanša koji se igra 9. decembra u Nikšiću. Budućnost je do prednosti došla na samom startu drugog poluvremena - Ćtković je odlično reagovao nakon centaršuta sa lijeve strane i preciznim udarcem glavom matirao Giljena. Izjednačenje Nikšićanima donio je Marko Dževerdanović pogotkom iz slobodnog udarca u 63. minutu susreta.

Fudbaleri Grblja pobjedom na Starom aerodromu napravili su ogroman korak ka plasmanu u polufinale Kupa. Izabranici Saše Petrovića došli su do prednosti u 24. minutu pogtokom Radusinovića, koju je u drugom minutu nastavka udvostručio Nikezić. Jedini pogodak za ekipu Mladosti postigao je Merdović u 60. minutu susreta.

Ekipa Bara ostvarila je povoljan rezultat na gostovanju Petrovcu pred revanš meč koji se igra za dvije nedjelje. Susret u Petrovcu završen je rezultatom 1:1

U duelu Mornara i Rudara nije bilo pogodaka.

Rezultati:
Mladost – Grbalj 1:2
0:1 – Radusinović 24’
0:2 – Nikezić 47’
1:2 – Merdović 60’


Mornar – Rudar 0:0

Petrovac – Bar 1:1
1:0 – Lopičić 27’
1:1 – Jovović 47’


Budućnost – Sutjeska 1:1
1:0 - Ćetković 47'
1:1 - Marko Dževerdanović 63'