,,Hrabri sokoli” igraju sa Sjevernom Makedonijom i Španijom...

Selektor U-21 reprezentacije Crne Gore Miodrag Vukotić saopštio je spisak igrača na koje računa za duele sa Sjevernom Makedonijom i Španijom u okviru grupe 6 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Vukotić se opredijelio za 25 igrača - golmani: Filip Đukić (Hvidovre, Danska), Krsto Ljubanović (Merida, Španija), Balša Popović (Grbalj); odbrana: Luka Malešević, Ognjen Obradović, Miloš Drinčić (Iskra), Stefan Milić (Budućnost), Balša Banović (OFK Titograd), Zvonko Ceklić (Zeta), Lazar Vučićević, Filip Šćekić (Podgorica); vezni red: Novica Eraković (Sutjeska), Ilija Vukotić (Benfika, Portugal), Danilo Marković (Rudar), Srđan Krstović (Zeta), Balša Sekulić (Podgorica), Alija Krnić (Javor, Srbija), Žarko Popović (Kom), Ognjen Stijepović (Pistojeze, Italija), Vasilije Terzić, Dušan Bakić (Budućnost); napad: Nikola Krstović (Crvena zvezda, Srbija), Sergej Grubač (Kjevo, Italija), Meris Skenderović (Karl Cajs Jena, Njemačka), Vladan Kordić (Grbalj).

Prvi naredni izazov za ,,sokole” je duel sa Sjevernom Makedonijom, koji se igra 10. oktobra od 17 časova na ,,DG areni” u Lješkopolju. Pet dana kasnije Crna Gora dočekuje Španiju na Gradskom stadionu u Podgorici.

- Nema puno promjena u odnosu na prethodni spisak, ali su tu sada neki igrači koji su se u međuvremenu izborili za određenu minutažu u svojim klubovima. Svakako da će pojačati konkurenciju za startnih 11 u narednim mečevima. Za sada razmišljamo samo o Makedoniji, koja ima veoma kvalitetnu reprezentaciju. Neće biti lako, ali idemo na pobjedu u tom meču, poručio je selektor Vukotić.

,,Sokoli” će pripreme za predstojeće utakmice početi sjutra u 16:30 časova na Trening kampu FSCG.