Odjeljenje za medije Fudbalskog saveza Crne Gore utvrdilo je raspored medijskih aktivnosti „A“ selekcije Crne Gore tokom priprema za oktobarske mečeve... 

„A“ selekcija Crne Gore u nedjelju 6. oktobra  u 19:00 časova na glavnom terenu Trening kampa FSCG u Podgorici počinje pripreme za duele kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine sa selekcijama Bugarske i Kosova.

Odjeljenje za medije Fudbalskog saveza Crne Gore utvrdilo je raspored medijskih aktivnosti „A“ selekcije Crne Gore, koji možete pogledati i preuzeti OVDJE

Svaka dodatna medijska aktivnost koja nije obuhvaćena rasporedom može biti obavljena isključivo uz dozvolu FSCG i mora biti najavljena Odjeljenju za medije FSCG najmanje dva dana ranije.

Utakmica Crna Gora - Bugarska igra se 11. oktobra na Gradskom stadionu u Podgorici sa početkom u 20:45 časova. Tri dana kasnije, 14. oktobra, napa selekcija gostuje Kosovu na stadionu Fadilj Vokri u Prištini.

-----

Naša mlada reprezentacija počinje priprema za nastavak kvalifikacija za plasman na U-21 Evropsko prvenstvo 2021. godine. 

Odjeljenje za medije Fudblaskog saveza Crne Gore utvrdilo je raspored medijskih aktivnosti U-21 selekcije koji možete pogledati i preuzei OVDJE

Mlada reprezentacija Crne Gore 10. pktobra dočekuje Sjevernu Makedoniju u meču četvrtog kola kvalifikacija, dok će 15. oktobra dočekati selekciju Španije.