Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore na sjednici održanoj dana 03.09.2019. godine, postupajući po prijavama Komisije za takmičenje i Komisije za bezbjednost i sigurnost FSCG, izrekla je FK „Sutjeska“ – Nikšić novčanu kaznu u iznosu od 500 eura zbog nereda koje su izazvali  njihovi organizovani navijači na utakmici 8. kola Telekom 1. CFL, odigrane između FK ,,Budućnost” – FK ,,Sutjeska”, na način što su palili i bacali pirotehnička sredstva na tribinama stadiona, čime je počinio prekršaj iz člana 74 stav 1 Disciplinskog pravilnika FSCG.

Disciplinska komisija FSCG sankcionisala je FK „Kom“ - Podgorica novčanu kaznu u iznosu od 400 eura zbog slabe organizacije utakmice 8. kola Telekom 1. CFL između FK „Kom“ – FK „Rudar“, čime je počinio prekršaj iz člana 74 stav 1 Disciplinskog pravilnika FSCG.

Takođe, FK „Dečić“ - Tuzi izrečena je novčana kazna u iznosu od 400 eura zbog  slabe organizacije utakmice i nereda njihovih navijača, koji su tokom utakmice 8. kola Druge lige Crne Gore, između FK „Dečić“ - FK Jezero, palili i bacali pirotehnička sredstva, čime je počinio prekršaj iz člana 74 stav 1 Disciplinskog pravilnika FSCG.

Disciplinska komisija FSCG
Predsjednik,
Rajko Radulović