Fudbalski klub "Bokelj" je u petak je i zvanično predstavio svoju novu, značajno unaprijeđenu fudbalsku infrastrukturu - uoči Dana opštine Kotor svečano je otvoren rekonstruisani travnati teren Stadiona pod Vrmcem, kao i pomoćni teren sa vještačkom podlogom. Terene je svečano otvorio Jovo Suđić, bivši as kotorskog kluba.

Rekonstrukcija glavnog i izgradnja pomoćnog terena obavljena je zahvaljujući saradnji opštine Kotor i Fudbalskog saveza Crne Gore, koji je za radove izdvojio 210.000 eura. Fudbalski klub "Bokelj", jedan od najstarijih u zemlji, sada će napokon imati optimalne uslove za rad seniorskog tima i mlađih kategorija.

Fudbalski savez Crne Gore su na svečanom otvaranju predstavljali generalni sekretar Momir Đurđevac, potpredsjednik saveza Boro Lazović i član stručnog štaba "A" selekcije Zoran Lemajić. Nakon ceremonije otvaranja na terenu sa vještačkom podlogom odigrana je i revijalna utakmica veterana slavnog kotorskog kluba.

Ovo je četvrti veliki projekat Fudbalskog saveza Crne Gore koji je uspješno realizovan u posljednja tri mjeseca - u septembru su zahvaljujući donacijama FSCG pomoćne terene dobili Cetinje, Nikšić i Pljevlja. Računajući i ranije investicije u Plavu, Radanovićima, Rožajama i Podgorici, Fudbalski savez Crne Gore uložio je za nepunih godinu i po dana uložio više od 3,5 miliona eura u unaprijeđene fudbalske infrastrukture u Crnoj Gori.