Mlada reprezentacija sprema se za nastavak kvalifikacija za EP...

U-21 reprezentacija Crne Gore u petak, 6. septembra, na Gradskom stadionu u Nikšiću dočekuje Farska Ostrva.

Biće to prilika da ,,sokoli“ upišu prvi trijumf u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, nakon neugodnog poraza od Kazahstana na startu ciklusa.

- Gledali smo taj meč protiv Kazahstana i vidjeli da je bilo mnogo grešaka u našoj igri. Prije svega, nijesmo djelovali kao tim i to je bio najveći problem. Sada ćemo poraditi na tome, moramo da pobijedimo Farska Ostrva kako bismo se vratili na pravi put. Tri boda su nam potrebna ukoliko želimo da se borimo za drugo mjesto u grupi, rekao je na današnjem brifingu sa novinarima Nikola Krstović.

Poraz od Kazahstana (2:1) stigao je nakon odlične igre u prvom poluvremenu, međutim, to nije materijalizovano trijumfom.

- Bilo je nekoliko situacija u zicerima kada nijesmo dali loptu, bili smo sebični. Selektor nam je sada progledao kroz prste, ali to više ne smije da nam se dešava. Pogledali smo se u oči i sada smo okrenuti narednim izazovima. Sada mislimo o Farskim Ostrvima. Želimo tri boda, a onda se okrećemo Španiji, protiv koje se sigurno nećemo braniti. Nije krenulo kako smo planirali, ali ima još mnogo da se igra, želimo drugo mjesto i na vrijeme smo da sve nadoknadimo, dodao je talentovani napadač.

Ekipa Miodraga Vukotića i narednih dana treniraće na pomoćnom terenu Trening kampa FSCG. Meč sa Farskim Ostrvima na programu je 6. septembra.