Odjeljenje za medije Fudbalskog saveza Crne Gore utvrdilo je raspored medijskih aktivnosti „A“ selekcije Crne Gore tokom priprema za septembarske mečeve... 

„A“ selekcija Crne Gore u nedjelju 1. septembra u 19:00 časova na glavnom terenu Trening kampa FSCG u Podgorici počinje pripreme za prijateljsku utakmicu sa Mađarskom i duel kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine sa selekcijom Češke.

Odjeljenje za medije Fudbalskog saveza Crne Gore utvrdilo je raspored medijskih aktivnosti „A“ selekcije Crne Gore, koji možete pogledati i preuzeti OVDJE. 

Svaka dodatna medijska aktivnost koja nije obuhvaćena rasporedom može biti obavljena isključivo uz dozvolu FSCG i mora biti najavljena Odjeljenju za medije FSCG najmanje dva dana ranije.

Prijateljska utakmica Crna Gora - Mađarska igra se 5. septembra na Gradskom stadionu u Podgorici sa početkom u 20:45 časova. Pet dana kasnije, 10. juna, na Gradskom stadionu u Podgorici od 20:45 časova igra se duel petog kola kvalifikacija za plasman na EURO 2020 Crna Gora - Češka.

-----

Naša mlada reprezentacija počinje priprema za nastavak kvalifikacija za plasman na U-21 Evropsko prvenstvo 2021. godine. 

Odjeljenje za medije Fudblaskog saveza Crne Gore utvrdilo je raspored medijskih aktivnosti U-21 selekcije koji možete pogledati i preuzei OVDJE. 

Mlada reprezentacija Crne Gore 6. septembra dočekuje Farska Ostrva u meču drugog kola kvalifikacija, dok će 11. septembra gostovati selekciji Španije.