Predsjednik FSCG u posjeti FK Iskra...

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević boravio je danas u posjeti FK Iskra, na čijem stadionu su nedavno počeli radovi na glavnom i pomoćnom terenu.

Na stadionu u Danilovgradu uskoro će biti postavljena nova podloga na glavnom terenu, dok će u neposrednoj blizini biti izgrađen teren sa vještačkom podlogom. Predstavljen je i projekat izgradnje nove tribine.

- Drago mi je što se na ovom stadionu izvode novi radovi, pogotovo jer je teren nije bio u dobrom stanju. Poslije postavljanja reflektora, ušlo se u rekonstrukciju glavnog i izgradnju pomoćnog terena. Nakon završetka ovih radova uslovi za rad svih selekcija FK Iskra biće mnogo bolji, kazao je Savićević nakon današnjeg sastanka sa predsjednicom opštine Danilovgrad Zoricom Kovačević i prvim čovjekom FK Iskra Branislavom Šaranovićem.

Kovačević se zahvalila Savićeviću i Fudbalskom savezu na pomoći koju pruža danilovgradskom fudbalu.

- Danas smo obišli radove na izgradnji glavnog i pomoćnog terena. Kompanija Bemax donirala je sredstva za zemljane radove za oba terena, dok u saradnju sa Fudbalskim savezom radimo na nabavci podloge na tim terenima. Razgovarali smo i o izgradnji nove tribine, za koju je urađen projekat. Nama je veoma značajno što imamo punu podršku Saveza u ovim projektima, koji imaju veliki značaj za danilovgradski sport, istakla je Kovačević.