Odjeljenje za medije Fudbalskog saveza Crne Gore utvrdilo je raspored medijskih aktivnosti „A“ selekcije Crne Gore tokom priprema za mečeve kvalifikacija za UEFA EURO 2020. 

„A“ selekcija Crne Gore u subotu 1. juna u 18:00 časova na glavnom terenu Trening kampa FSCG u Podgorici nastavlja pripreme za utakmice kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Odjeljenje za medije Fudbalskog saveza Crne Gore utvrdilo je raspored medijskih aktivnosti „A“ selekcije Crne Gore, koji možete pogledati i preuzeti OVDJE. 

Svaka dodatna medijska aktivnost koja nije obuhvaćena rasporedom može biti obavljena isključivo uz dozvolu FSCG i mora biti najavljena Odjeljenju za medije FSCG najmanje dva dana ranije.

Utakmica trećeg kola kvalifikacija za plasman na UEFA EURO 2020 igra se 7. juna na Gradskom stadionu u Podgorici sa početkom u 20:45 časova. Tri dana kasnije, 10. juna, na Ander stadionu u Olomoucu od 20:45 časova igra se duel četvrtog kola Češka - Crna Gora.

-----

Naša mlada reprezentacija započela je proces priprema za početak kvalifikacija za plasman na U-21 Evropsko prvenstvo 2021. godine. 

Odjeljenje za medije Fudblaskog saveza Crne Gore utvrdilo je raspored medijskih aktivnosti U-21 selekcije koji možete pogledati i preuzei OVDJE. 

Mlada reprezentacija Crne Gore 5. juna igra prijateljski meč sa selekcijom Gruzije na glavnom terenu Trening kampa FSCG sa početkom u 19:30 časova. Utakmica prvog kola kvalifikacija za plasman na U-21 Evropsko prvenstvo između selekcija Crne Gore i Kazahstana igra se 11. juna na Gradskom stadionu u Podgorici od 20:30 časova.