Uzbudljiva trka za šampiona nastavlja se i nakon 34. kola Telekom 1.CFL.

Sutjeska je remizirala na gostovanju Zeti (1:1), pa na dva kola do kraja ima četiri boda više od drugoplasirane Budućnosti, koja je slavila protiv Grblja nakon goleade - 5:3.

Zeta je povela protiv lidera golom Nikole Krstovića u posljednjim trenucima prvog poluvremena. Izjednačenje je stiglo u 58. minutu, kada je Božo Marković matirao protivničkog čuvara mreže.

Na Gradskom stadionu u Podgorici viđeno je osam golova. Grbalj je dva puta vodio, zatim se vraćao iz zaostatka, ali je na kraju ipak poražen. Vladan Kordić doveo je u 16. minutu svoj tim u vođstvo, koje je trajalo do 28. i gola Mihaila Perovića. Isti igrači bili su strijelci i naredna dva gola na utakmici - Kordić u 43, a Perović u 48. minutu. Prvo vođstvo domaćinu omogućio je Dejan Zarubica u 54. minutu, međutim, trajalo je svega četiri minuta, kada je Miloš Džugurdić vratio meč u egal. Da bodovi ostanu u Podgorici pobrinuli su se Draško Božović i Milivoje Raičević.

Goleada je viđena i u duelu OFK Titograda i Mornara, koji je pripao domaćinu - 6:1. Po dva pogotka za domaćina postigli su Zoran Petrović i Mamadu Mendi, dok su se u listu strijelaca upisali i Vojin Pavlović i Marko Pavićević. Jedini gol za goste postigao je Luka Klikovac.

Iskra je sa dva gola u razmaku od tri minuta savladala Lovćen - 2:0. Bogdan Milić u 32. i Darko Nikač u 35. minutu tresli su mrežu Cetinjana.

Petrovac je kao gost savladao Rudar minimalnim rezultatom, a jedini gol na meču postigao je Nenad Vujović u 68. minutu.

Na listi strijelaca i dalje prvo mjesto drži Nikola Krstović, strijelac 14 golova. U borbi za ,,Trofej radija Crne Gore” prate ga napadač Budućnosti Aleksandar Vujačić sa 12 i Božo Marković sa 11 golova.

Rezultati

Zeta - Sutjeska 1:1
Krstović 45' - Marković 58'

Budućnost - Grbalj 5:3
Perović 28', 48', Zarubica 54', Božović 65', Raičević 79' - V. Kordić 16', 43', Džugurdić 58'

OFK Titograd - Mornar 6:1
Petrović 6', 21', Pavlović 14', Pavićević 41', Mendi 58', 61' - Klikovac 75'

Iskra - Lovćen 2:0
Milić 32', Nikač 35'

Rudar - Petrovac 0:1
Vujović 68'