Selektivna utakmica za mlađu omladinsku selekciju, sastavljenu od igrača rođenih 1992. godine, odigrana je u srijedu na terenu Trening kampa Fudbalskog saveza Crne Gore.


Na selektivnoj utakmici nastupila su 34 igrača koji brane boje crnogorskih klubova, koji su od strane selektora Radulovića podijeljeni u crvenu i bijelu ekipu. Pobjedu rezultatom 2:1 ostvarila je selekcija crvenih.

Nakon meča selektor Radulović istakao je da je zadovoljan viđenim i dodao da mlađe omladince očekuju nova okupljanja i mečevi, kako bi se što spremniji dočekali kvalifikacioni ciklus.

- Zadovoljan sam viđenim na ovoj utakmici. I u ovoj generaciji ima veoma talentovanih igrača. Pred nama je veliki broj okupljanja, mnogo rada i utakmica, kako bi bili najbolji onda kada je to najpotrebnije. Očekuju nas kvalifikacije za prvenstvo Evrope, u kojima ćemo pokušati da ponovimo uspjeh starijih omladinaca koji su izborili plasman u elitnu rundu, rekao je Radulović.

----------------------------------------------------------------

Crveni – Bijeli 2:1

Podgorica – Trening kamp FSCG

Sudija: Tomica Bulatović (Spuž).

Strijelci:
1:0 – Karadžić 20’
2:0 – Đukanović 43’
2:1 – Magud 44’


Sastavi:
Crveni: S. Asanović, Milić, Radunović, Đurašković, Alić, Janković, Medin, Karadžić, Mugoša, Metović, Đukanović. Igrali su još: Popović, Vučinić, Radulović, Mijatović, Daković i Pržica.

Bijeli: Ljuljanović, Kosović, Turanjanin, Nikčević, Redžović, Bišević, Perović, Magud, Lukateli, Pejaković, Mrdović. Igrali su još: I. Asanović, Boljević, Kartal, Tomanović, Bogićević, Jovović.