Mlada reprezentacija Crne Gore poražena je rezultatom 4:1 u pripremnom duelu sa kombinovanim timom Panatinaikosa.

Meč na Trening kampu grčkog velikana obilježile su kontroverzne odluke arbitara, čime su dobrim dijelom uticali na konačan ishod.

Jedini pogodak za ,,sokole ʺ postigao je Balša Sekulić u 82. minutu, dok su igrači PAO-a bili precizni u 29. minutu iz sumnjivog jedanaesterca, 52. 72. i trećem minutu sudijske nadoknade.

Osim toga, dobre šanse za ekipu selektora Miodraga Vukotića imali su Milutin Osmajlić u 35, Nikola Krstović u 45. i Meris Skenderović u 57. minutu. 

Glavni sudija meča propustio je u 66. minutu priliku da dosudi najstrožu kaznu za Crnu Goru nakon faula nad Krstovićem.

- Ne mogu biti zadovoljan rezultatom, zaslužili smo mnogo više, ali su na to uticale neke sudijske odluke. Ipak, vidjeli smo dosta dobrih stvari, stvarali smo dobre šanse, šteta što ih nijesmo iskoristili. Sa druge strane, pravili smo neke greške koje nam se ne smiju dešavati u budućnosti. Sada je najvažnije da se dobro spremimo za utakmicu sa Grčkom, rekao je selektor Vukotić.

Crna Gora je igrala u sastavu Krsto Ljubanović (od 46. Adis Kuč), Luka Malešević (od 76. Andrija Ražnatović), Stefan Milić (od 76. Nikola Kumburović), Ilija Vukotić (od 76. Lazar Vučićević), Janik Filipović (od 46. Miloš Drinčić), Nikola Krstović (od 76. Zvonko Ceklić), Vladan Bubanja, Meris Skenderović (od 66. Alija Krnić), Milutin Osmajlić (od 72. Vladan Kordić), Danilo Pešukić, Danilo Marković (od 46. Aleksa Marušić). 

,,Sokoliʺ će sljedeći prijateljski meč odigrati protiv U-21 reprezentacije Grčke. Ta utakmica na program je 26. marta od 16:30 časova.