Reprezentacija Crne Gore sjutra počinje kvalifikacije za plasman na EURO 2020…

Seniorska reprezentacija Crne Gore trenirala je večeras na stadionu „Vasil Levski“ u Sofiji uoči premijernog meča u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine sa selekcijom Bugarske.

Uoči posljednjeg treninga pred duel sa Bugarima, na konferenciji za novinare, govorili su selektor Ljubiša Tumbaković i defanzivac Adam Marušić.

- Stručni štab je napravio ozbiljnu studiju u pripremi za utakmicu. Bugarska ima kompaktnu ekipu, igraju sa velikom željom i bore se za rezultat. Koncept grupe je takav da svako može svakog da iznenadi a u takmičenju u kojem nemaš pravo na grešku moraš da držiš koncentraciju, rekao je selektor Tumbaković.

Adam Marušić, defanzivac našeg najboljeg tima, vjeruje da „sokoli“ mogu do pozitivnog rezultata u Sofiji.

- Počinjemo nove kvalifikacije za Evropsko prvenstvo sjutra protiv selekcije Bugarske. Radi se o kvalitetnoj reprezentaciji ali smo došli da iskoristimo svoje šanse i nadam se da ćemo se kući vratiti sa bodovima, rekao je Marušić.

Utakmica Bugarska – Crna Gora igra se u petak, 22. marta na stadionu „Vasil Levski“ u Sofiji od 19:00 časova po lokalnom vremenu (18:00 srednjeevropskom). Glavni sudija utakmice je Rudi Buke iz Francuske.

Snimak konferencije možete pogledati u videu koji slijedi.