Mlada reprezentacija igra dvije utakmice u Atini.

Selektor U-21 reprezentacije Crne Gore Miodrag Vukotić objavio je spisak igrača na koje računa za predstojeće prijateljske mečeve koje će ,,sokoli“ igrati u Grčkoj.

Vukotić je za ovu akciju, prvu od kada je postao selektor mlade reprezentacije, pozvao 23 igrača - golmani: Krsto Ljubanović (Merida, Španija), Adis Kuč (Rudar), Balša Popović (Grbalj); odbrambeni igrači: Luka Malešević (Iskra), Miloš Drinčić (Iskra), Stefan Milić (Budućnost), Marko Merdović (Grbalj), Yannick Filipović (Kajzerslautern, Njemačka), Andrija Ražnatović (Rudar), Zvonko Ceklić (Zeta); vezni igrači: Ilija Vukotić (Benfika, Portugal), Aleksa Marušić (Sutjeska), Vladan Bubanja (Sutjeska), Marko Miličković (OFK Titograd), Alija Krnić (Javor, Srbija), Milutin Osmajić (Sutjeska), Danilo Pešukić (Zeta), Danilo Marković (Rudar), Lazar Vučićević (Mladost Lješkopolje); napadači: Nikola Krstović (Zeta), Meris Skenderović (Hartberg, Austrija), Balša Sekulić (OFK Titograd) i Vladan Kordić (Grbalj).

- Najveći broj igrača selektiran je još u prethodnom ciklusu. Na spisku su fudbaleri koji imaju određenu minutažu u svojim klubovima, koji su u takmičarskom ritmu. Tako će biti i ubuduće. Nadam se da će na ovo okupljanje igrači doći spremni i zdravi, kako bismo odmah, na pravi način, krenuli u stvaranje ekipe i timske atmosfere za kvalifikacioni ciklus koji počinje u junu, objasnio je selektor Vukotić.

,,Sokoli“ će u Atini odmjeriti snage sa kombinovanom ekipom Panatinaikosa i mladom reprezentacijom Grčke. 

- Želimo da damo šansu svim igračima u ove dvije utakmice. Kroz okupljanje i mečeve cilj je da vidimo kako će se igrači ponašati i odgovoriti na zahtjeve stručnog štaba. Sve je to važan dio pripreme za kvalifikacije, dodao je Vukotić.

Okupljanje mlade reprezentacije Crne Gore zakazano je za 18. mart u 9 časova na Trening kampu FSCG.

Prvu utakmicu naša mlada reprezentacija odigraće 22. marta na trening kampu Panatinaikosa protiv kombinovane ekipe grčkog velikana. Četiri dana kasnije „sokoli“ igraju duel sa U-21 selekcijom Grčke na stadionu „Jorgos Kamaras“ u Atini.