Selektor U-18 reprezentacije Crne Gore Milorad Peković objavio je spisak igrača koji će biti u konkurenciji za nastup na prijateljskom turniru u Turskoj, koji će se igrati od 5. do 9. marta.

Na spisku se nalazi 20 igrača - golmani Lazar Baltić (Budućnost), Sergej Joksimović (Titograd); odbrana: Petar Vuković, Marko Marković (Budućnost), Vuk Ćosić (Grbalj), Stefan Dajević (Igalo), Nemanja Perović, Andrijan Avduljaj (Iskra); vezni red: Đorđe Stešević, Dejan Perović (Grbalj), Bogdan Obradović, Milan Vukotić (Budućnost), Nikola Janjić, Miloš Milović (Sutjeska), Blagota Marković (Zemun, Srbija), Aldin Drndar (Viktorija Keln, Njemačka), Ognjen Gašević (Titograd); napad: Andrija Kolundžić (Iskra), Vuk Dapčević (Mladost Lj), Marko Bojović (Sutjeska).

Prvi meč na turniru koji će održava u Antaliji Crna Gora će igrati sa Angolom, 5. marta od 16 časova. Dva dana kasnije, sa početkom u 12 časova, ,,sokoli“ se sastaju sa Nigerijom, dok je posljednji rival na turniru Senegal. Ta utakmica igra se 9. marta od 12 časova.