Spisak za prijatejski turnir ,,Croatia cup 2019“.

Selektor ženske seniorske reprezentacije Crne Gore Mirko Marić objavio je spisak igračica na koje računa za prijateljski turnir ,,Croatia cup 2019“.

Na spisju je 20 igračica - golmani: Ivana Čabarkapa (Breznica), Milica Knežević (Budućnost); odbrana: Maja Šaranović, Tamara Tošić (Breznica), Helena Božić (Ekonomist), Aleksandra Popović (Budućnost), Jadranka Pavićević (Vlaznija, Albanija), Tatjana Đurković (Karijatides, Grčka), Irena Bjelica (Emina Mostar, BiH); vezni red: Slađana Bulatović (Albasete, Španija), Jasna Đoković (SFK 2000, BiH), Biljana Vraneš, Danka Topalović, Radosava Kočanović, Jelena Vujadinović (Breznica), Marija Vukčević (Kjeti, Italija), Darija Đukić (Crvena zvezda, Srbija); napad: Armisa Kuč (Malaga, Španija), Jelena Karličić (Breznica), Nađa Stanović (Lođ, Poljska).

Crna Gora će se na turniru koji se igra u Sigetu i Lučkom takmičiti u grupi B, sa Srbijom i Bosnom i Hercegovinom. Prvi rival Crne Gore je Srbija i taj meč na programu je 26. februara od 11:30 časova u Sigetu. Dva dana kasnije, od 13 časova, protivnik je Bosna i Hercegovina.

Naše najbolje igračice posljednji duel na turniru u Hrvatskoj očekuje 4. marta, kada će, zavisno od plasmana, za protivnika imati jednu od selekcija iz gurpe A u kojoj se nalaze Hrvatska, Ukrajina i Slovenija.