Fudbalski savez Crne Gore moli sve zainteresovane redakcije da najkasnije do ponedjeljka, 11. marta 2019. godine, akredituju svoje novinare za izvještavanje sa:

- utkamice prvog kola kvalifikacija za plasman na EURO 2020. Bugarska – Crna Gora koja se igra 22. marta 2019. godine na stadionu „Vasil Levski“ u Sofiji sa početkom u 19:00 časova,

- utakmice drugog kola kvalifikacija za plasman na EURO 2020. Crna Gora – Engleska koja se igra 25. marta 2019. godine na Gradskom stadionu u Podgorici sa početkom u 20:45 časova.

Aplikacije moraju biti dostavljene na memorandumu firme ili sa zvaničnog naloga elektronske pošte redakcije i moraju sadržati ime, datum rođenja i funkciju prijavljenih reportera (novinara, fotografa ili kamermana), kao i naziv utakmice za koju se isti akredituju.

Novinari koji se prvi put akredituju za utakmice crnogorske fudbalske reprezentacije obavezni su da uz zahtjev prilože kopiju novinarske legitimacije.

Aplikacije moraju biti dostavljene putem e-maila na adresu: press@fscg.me 

Napomena

- Aplikacije koje pristignu sa zakašnjenjem ili na drugačiji način neće se razmatrati.

- Fudbalski savez ima pravo na ograničenje broja izdatih akreditacija, pa vas najljubaznije molimo da vaš zahtjev prilagodite vašim stvarnim potrebama.

- Fudbalski savez neće organizovati putne aranžmane za predstavnike medija za utakmicu sa Bugarskom.