Odigrane četriti utakmice posljednjeg kola jesenjeg dijela Telekom 1. CFL. Duel Iskre i Budućnosti odložen za nedjelju.

Sutjeska je pobjedom okončala jesenji dio šampionta i uvećala prednost u odnosu na Zetu i OFK Titograd na četiri boda. Nikšićani su u 19. kolu pred svojim navijačima savladali posljednjeplasirani Mornar rezultatom 2:1.  

Izabranici Nikole Rakojevića do prednosti su došli pogotkom Marka Ćetkovića, da bi Mornar došao do izjednačenja u 64. minutu preko Džanovića. Sva tri boda ekipi Sutjeske obezbijedio je Vladan Bubanja koji je golmana gostiju matirao u 71. minutu susreta.

OFK Titograd je upisao minimalan trijumf u odmjeravanju sanga sa ekipom Rudara. „Romantičarima“ je na Starom aerodromu bio dovoljan pogodak Zorana Petrovića – napadač domaćih pogodio je u 18. minutu i obezbijedio sva tri boda domaćinu.

Grbalj je u meču sa pet pogodaka bio bolji od Lovćena. Cetinjani su prvi pronašli put do mreže rivala – Dragnić se upisao u strijelce u 44. minutu. Domaći su izjednačili u 76. minutu preko Đorđevića, da bi veteran Ivan Jablan u 85. minutu obezbijedio novu prednost Lovćenu.

„Trikolori“ su u posljednjih pet minuta uspjeli da dođu do sva tri boda. Đorđević je po drugi put izjednačio rezultat, da bi u posljednjem minutu regularnog toka Petar Vukčević donio sva tri boda Grbljanima.

Zeta i Petrovac odigralil su na Trešnjici meč bez pogodaka, dok je duel Iskre i Budućnosti odložen za nedjelju. Duel u Danilovgradu počinje u 13:00 časova.

Rezulati
Sutjeska – Mornar 2:1
Ćetković 30’, Bubanja 71’ – Džanović 64’

OFK Titograd – Rudar 1:0
Petrović 18’

Grbalj – Lovćen 3:2
Đorđević 76’, 88’, Vukčević 90’ – Draganić 44’, Jablan 85’

Zeta – Petrovac 0:0

Nedjelja
Iskra – Budućnost 13:00h