Mlađa kadetska selekcija upisala poraz.

U-16 reprezentacija Crne Gore poražena je rezultatom 1:0 od Slovenije u drugom prijateljskom odmjeravanju snaga ovih selekcija.

Uslovi za igru ponovo nijesu pogodovali igračima obje ekipe, vjetar je bio izuzetno jak, ali su gosti ipak došli do gola koji im je donio pobjedu. Taj pogodak djelo je Benjamina Šeška, koji je u 20. minutu iskoristio jedanaesterac dosuđen nakon igranja rukom Erisa Škrijelja.

U nastavku utakmice ekipa Obrena Sarića nije uspjela da dođe do izjednačenja.

- Na ovoj utakmici smo prilično promijenili tim u odnosu na prethodni meč, jer smo željeli da probamo i ostale igrače. Uslovi za igru po vjetrovitom vremenu bili su teški, a mi smo težili da igramo kao i u prvom meču, da nam lopta što više bude na zemlji. Međutim, to nije bilo toliko dobro kao u prošlom meču. Slovenija nas je pobijedila i drugi put u dva dana i moramo priznati da su kvalitetnija ekipa. Nama ostaje da naporno radimo i pokušamo da otklonimo greške koje smo pravili u prethodnim utakmicama, kazao je selektor Sarić.

 

Crna Gora - Slovenija 0:1

 Trening kamp FSCG, Podgorica.

Sudija: Dejan Cimbaljević.

Strijelac
0:1 - Benjamin Šeško 20'

Crna Gora: Alan Spahić, Nikola Vukotić, Jovan Dašić, Ognjen Bakić (od 72. Marko Vujačić), Andrej Bajović, Eris Škrijelj (od 41. Marko Brnović), Lazar Mijović, Ljubomir Pejović, Adnan Latić (od 41. Nemanja Božović), Milan Radović (od 63. Ognjen Đinović), Sava Milić (od 41. Matija Lambulić).
Selektor: Obren Sarić.

Slovenija: Martin Turk, Žiga Slaviček, Mark Gomizelj, Žan Jevšenak, Nik Perc (od 74. Gašpar Vodeb), Luka Baruca (od 78. Arijan Djelovci), Benjamin Šeško, Marcel Ratnik, Tjaš Begič (od 58. Jernej Simčič), Domen Zajšek, Žiga Podgornik.
Selektor: Tomaž Petrovič.