Sudijska komisija Evropske fudbalske asoscijacije (UEFA) odredila je službena lica za utakmicu šestog kola UEFA Lige nacija između nacionalnih timova Crne Gore i Rumunije.

Duel posljednjeg kola UEFA Lige nacija povjeren je njemačkom sudijskom timu koji će predvoditi Feliks Cvajer. Iskusnom sudiji na Gradskom stadionu u Podgorici asistiraće Torsten Šifner i Marko Ahmiler, dok će ulogu četvrtog sudije obavljati Kristian Gitelman. Dodatne pomoćne sudije biće Tobias Stiler i Saša Stegeman.

Učinak njemačkog sudijskog tima ocjenjivaće Rune Pedersen, posmatrač suđenja iz Norveške, dok će delegat utakmice biti Tarik Šamel koji dolazi iz Engleske.

Feliks Cvajer rođen je 19.05.1981. godine u Berlinu. Sudija na nacionalom nivou u Njemačkoj postao je 2004. godine, dok je od 2007. godine na listi sudija Bundeslige. Internacionalne mečeve sudi od 2012. godine i trenutno je u UEFA drugoj kategoriji sudija. Ove sezone sudio je jednu utakmicu UEFA Lige nacija, kao i tri meča UEFA Lige šamipona. Po zanimanju je trgovac nekretninama.