,,Hrabri sokoli“ okreću se duelu sa Rumunijom.

Fudbaleri Crne Gore arhivirali su meč sa Srbijom i okrenuli se utakmici protiv Rumunije, posljednjoj u Ligi nacija.

Poraz od Srbije odredio je računicu kada je riječ o mjestu na tabeli na kraju takmičenja, ali se ,,hrabri sokoli“ ne osvrću na kalkulacije.

- Sistem takmičenja je takav, da li je nepravedno ili ne, to je manje bitno. Nadam se da ćemo odigrati kvalitetan meč protiv Rumunije i upisati tri boda. Nema pritiska zbog eventualnog ispadanja u niži rang, znamo da imamo kvalitet. Nosimo se sa tim najbolje što možemo, kazao je uoči večerašnjeg treninga Stefan Mugoša, koji se osvrnuo na utakmicu na stadionu ,,Rajko Mitić“.

- Prvo poluvrijeme nije bilo kako treba, u drugom smo postigli gol, možda i dva, jer nije bio ofsajd. Sreća nas nije pogledala, mogli smo i do izjednačenja. Ali, moramo da se okrenemo Rumuniji, daćemo sve da pobjedom završimo ovaj ciklus.

Napadač koji je postigao gol na meču u Beogradu očekuje još jedan težak izazov za Crnu Goru.

- Nijedna utakmica nije laka. Rumunija ima odličan tim, pokazala je to i u našem prvom duelu. Očekujem da bude tvrd meč, ali i da ćemo slaviti, istakao je centarfor južnokorejskog Inčona.

Mugoša je pozvao navijače da podrže ,,sokole“ na meču sa Rumijom.

- Znači nam podrška koju smo dobili u Beogradu. Ipak smo igrali bez šest veoma bitnih igrača, znali smo da neće biti lako protiv ekipe kakva je Srbija. Pokazali da možemo da se nosimo i sa takvim reprezentacijama, drugo poluvrijeme treba da bude model. Ostaje žal što u 180 minuta protiv Srbije nijesmo pokazali više, ali definitivno smo svi dali maksimum. Pozivam navijače da nam pomognu i protiv Rumunije, da budu 12. igrač kao u svakom meču do sada. Naravno, hvala im i na podršci u Beogradu, zaključio je Mugoša.

Posljednji trening uoči meča sa Rumunijom ,,sokoli“ će odraditi sjutra od 18 časova na glavom terenu Trening kampa FSCG. Posljednji meč u grupi zakazan je za utorak od 20:45 časova.