Odigrano 15. kolo Telekom 1.CFL.

Fudbaleri Sutjeske savladali su OFK Titograd sa 3:0 i tako preuzeli lidersku poziciju nakon 15. kola Telekom 1.CFL.

Vezista Stefan Lončar doveo je Nikšićane u vođstvo u 19. minutu pogotkom iz jedanaesterca, dok je trijumf ovjeren u finišu. Prvo je golman Titograda Damir Ljuljanović postigao autogol u 84, da bi u 90. minutu Luka Merdović postavio konačan rezultat.

Sutjeska sada ima dva boda više od Budućnosti i Zete, koji su u ovom kolu ostvarili remije protiv Petrovca i Grblja. Podoričani se sa primorja vraćaju sa 1:1, iako su vodili od 42. minuta i gola Mihaila Perovića. Ipak, u 76. minutu Aleksandar Vujačić je poravnao udarcem sa biječe tačke.

Isti rezultat viđen je i u Radanovićima. Dejan Kotorac bio je u 68. minutu strijelac za Grbalj, ali je Stefan Vukčević u posljednjim trenucima utakmice donio bod svom timu.

Rudar je sa 3:1 savladao Lovćen u utakmici odigranoj na Trening kampu FSCG. Edvin Kuč, Aleksandar Macanović i Radomir Đalović do 60. minuta riješili su pitanje pobjednika, dok je Marko Đurović desetak minuta prije kraja postigao počasni gol za Cetinjane.

Mornar i Iskra podijeli su bodove u ,,reviji” autogolova na Gradskom stadionu u Pljevljima - 1:1. Iskra je povela u trećem minutu autogolom Jovana Pajovića, a Mornar je izjednačio u 86. minutu, kada je svoju mrežu zatresao Stefan Milošević.

Upravo je Milošević i dalje na vrhu liste strijelaca, sa osam pogodaka. U trci za Trofej Radija Crne Gore prati ga Nikola Krstović iz Zete, sa dva postignuta gola manje.

Rezultati

Sutjeska - OFK Titograd 3:0
Lončar 19'(p), Ljuljanović 84'(ag), Merdović 90'

Petrovac - Budućnost 1:1
Vujačić 76'(p) - Perović 42'

Lovćen - Rudar 1:3
Đurović 81' - Kuč 16', Macanović 50', Đalović 60'

Mornar - Iskra 1:1
Milošević 86'(ag) - Pajović 3'(ag)

Grbalj - Zeta 1:1
Kotorac 68' - Vukčević 90'