Crnogorski sudijski tim dijeli pravdu na meču četvrtog kola UEFA Evropa lige...

Sudijski komitet Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) delegirao je crnogorski sudijski tim za dijeljenje pravde na utakmici četvrtog kola grupne faze UEFA Evropa lige između bjeloruskog BATE Borisova i engleskog velikana Čelzija.

Naš sudijski tim na utakmici u Borisovu predvodiće Nikola Dabanović, kojem će pomagati Milutin Đukić i Veselin Radunović. Četvrti sudija utakmice biće Vladan Todorović, dok će dodatne pomoćne sudije na duelu BATE – Čelzi biti Miloš Bošković i Predrag Radovanović.

Učinak našeg sudijskog tima u Bjelorusiji ocjenjivaće Martin Ingvarson, posmatrač suđenja iz Švedske, dok će delegat utakmice biti Bakar Jordanija iz Gruzije.

Dabanoviću je ovo četvrta utakmica u UEFA klupskim takmičenjima ove sezone – sudio je duel kvalifikacija za UEFA Ligu šampiona između Kluža i Malmea, baraž za plasman u UEFA Evropa ligu između Laska iz Linca i Bešiktaša i utakmicu grupne faze ovog takmičenja između Zorje i Sportinka. Naš sudija je, takođe, dijelio pravdu na utakmici drugog kola UEFA Lige nacija između Malte i Azerbejdžana.