Najzanimljiviji meč 14. kola završen pobjedom gostiju.

Fudbaleri Zete savladali su Budućnost rezultatom 2:0 u derbiju 14. kola Telekom 1.CFL.

Ekipu iz Golubovaca su do 12. uzastopnog meča bez poraza i diobe liderske pozicije na tabeli vodili golovi Aldina Adžovića u 12. i Mijata Lambulića u četvrtom minutu sudijske nadoknade. Zeta sada ima isti broj bodova kao Budućnost i Sutjska.

Aktuelni šampion bio je ubjedljiv na gostovanju Iskri - 4:0. Prva dva gola za Nikišićane postigao je Marko Ćetković, u 20. i 23. minutu, da bi na isteku poluvremena mrežu domaćina zatresao i Stefan Lončar. Konačan rezultat postavio je Božo Marković iz jedanaesterca u 80. minutu.

Grbalj je kao gost slavio protiv OFK Titograda rezultatom 2:0. Dejan Kotorac upisao se u listu strijelaca u 32. minutu, dok je u 83. Nikola Popović udvostručio vođstvo tima iz Radanovića.

Rudar i Mornar podijelili su bodove u Pljevljima - 1:1. Denis Džanović doveo je Barane u vođstvo u 15. minutu, izjednačio je Aleksandar Macanović u posljednjim trenucima prvog dijela.

Meč kojim je završen današnji program pripao je Petrovcu, koji je na svom terenu bio bolji od Lovćena - 1:0.

U borbi za Trofej radija Crne Gore, koji se dodjeljuje najboljem strijelcu, i dalje vodi Stevan Milošević iz Iskre sa osam pogodaka. Tri gola manje postigao je drugoplasirani Nikola Krstović, napadač Zete.

Rezultati

Budućnost - Zeta 0:2
Adžović 12', Lambulić 90'+4'

Iskra - Sutjeska 0:4
Ćetković 20', 23', Lončar 45', Marković 80'(p)

OFK Titograd - Grbalj 0:2
Kotorac 32', Popović 83'

Rudar - Mornar 1:1
Macanović 45'+1' - Džanović 15'

Petrovac - Lovćen 1:0